Honnan indult a Nonstop Doctor Akadémia története?

 • Mit tesz egy kamaszlány, ha egy házibuliban meghal az egyik barátja?

  A Nonstop Doctor Akadémia alapítója, Szőke-Rácz Lívia sikeresen újraélesztette a fiút, akinek nem volt pulzusa, nem lélegzett, és nem volt idő megvárni a mentőt. Lívia akkor mindössze 15 éves volt. Egy átlagos kamasz valószínűleg nem ezt tette volna, de Lívia számára ez volt a lehető legtermészetesebb lépés.

 • Orvos édesanyja révén jóformán az anyatejjel szívta magába a gyógyítás iránti elhivatottságát.

  11 évesen már remek elsősegélynyújtó volt, 12 évesen pedig 6 sikertelen kórházi műtét után, sikeresen végrehajtott saját magán egy apró ambuláns műtétet. A Nonstop Doctor márka és Egészség Akadémia ötletgazdája saját magán is megtapasztalta már, milyen érzés súlyos betegnek lenni, az orvosoknak kiszolgáltatva, kilátástalan helyzetbe kerülni.

 • Líviának főiskolás korában

  ötszörösére emelkedett a koleszterin, 13-szorosára a triglicerid szintje, 170-180-ig kiugrott a vérnyomása és 3 éves korától súlyos sokízületi gyulladása volt. A hagyományos klinikai terápia hatására 2 hónap alatt romlott a májfunkciója, az erősen májkárosító gyógyszerektől viszont cseppet sem javult az állapota, a koleszterin és triglicerid szintje egyáltalán nem csökkent. Édesanyjával úgy döntöttek, más utat választanak: az alternatív terápiának köszönhetően 3 hónap alatt normalizálódott az állapota, az ízületei meggyógyultak, a mája, koleszterinje helyreállt.

 • Az évek során átélt élmények hatására Lívia eldöntötte,

  hogy édesanyja Dr. Kacsó Kornélia nyomdokaiba lépve, életét annak szenteli, hogy másoknak is megtanítsa, hogyan vigyázzanak saját és családjuk testi és lelki épségére úgy, hogy közben elkerüljük a gyógyszeres kezeléseket, drasztikus orvosi beavatkozásokat.

A történet folytatódik…

 • Anya és lánya 11 éven át működtette Debrecen belvárosában

  egyedülálló egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó, komplex magánrendelését Meggyógyulsz.com Egészségközpont néven, amely az utolsó két évben kifejezetten cégvezetők, topmenedzserek prémium orvosi ellátására specializálódott és KorinMed Alternatív Menedzserklinikaként működött az alapítók 2020 végi visszavounlásáig.

 • Dr. Kacsó Kornélia és Szőke-Rácz Lívia praxisuk 11 éve alatt közel 9000 betegnek segítettek

  visszanyerni egészségüket. Közben megszületett a közös cél és álom másik gyermeke, a Nonstop Doctor Akadémia is. Csatlakozz Te is az egészség akadémiához, és a tanulj a hazai holisztikus egészségmegőrzés nagyágyúitól!

 • A világ egyetlen 99%-os hatásfokú diagnosztikai és terápiás módszerének kifejlesztőitől

  könnyen érthető, szórakoztató formában sajátíthatod el azt az összetett, mégis azonnal alkalmazható, gyakorlati ismeretanyagot, amellyel testi-lelki szinten is egészségesen élheted mindennapjaid, orvosok, kórházak és gyógyszerek nélkül!