Biorezonancia, és ami mögötte van

Biztos Ön is hallott már a biorezonanciáról innen-onnan. Mégis úgy érzi, hogy vannak homályos részei, amit jó lenne átlátni? Nyújtunk Önnek egy kis információs bázist, hogy a keresgéléssel se kelljen bajlódnia!

A XXI. században idejét múltnak tekinthető az a korábban uralkodó világnézet, hogy az anyagi világ egymástól különálló és független szilárd testekből áll össze. A mai modern tudomány megdönti ezt a nézetet, miszerint a fizikai síkon érzékelhető világ egy összetett információ összeköttetéseken alapuló érzékeny rendszer. Hasonlóképpen az ember sem egyszerűen egy biokémiai molekulákból felépülő struktúra, hanem rezgő hullámformákat kibocsátó rendkívül bonyolult rendszer.  A modern orvostudomány nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett, ez pedig a Biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia alkalmazása.

A biorezonancia terápia az emberi szervezet által kibocsátott rezgések diagnosztikai célú mérésével és gyógyászati átalakításával foglalkozik. Ennek a terápiás eljárásnak a kifejlesztésében nagy segítségre voltak a NASA  orvostudományi kutatásai is.

Fontos kiemelnünk, hogy a biorezonancia eljárásról nemzetközi klinikai vizsgálatokkal, Európai Unió által akkreditált   módon még nem bizonyították, hogy önmagában alkalmas betegségek kezelésére, gyógyítására! A biorezonanciás eljárást mi, a Meggyógyulsz.com Egészsgécentrumban is csak kiegészítő segédeszközként alkalmazzuk a komplex, személyre szabott terápia támogatására.

A biorezonanciás készülékek gyártásának két ágazata van. Az egyik terápiás alkalmazásra gyártott diagnózis felállítására is alkalmas rendszerek, a másik az otthoni használatra készített gépek. Ezek nem alkalmasak diagnózis felállítására, de különböző terápiák otthoni elvégzésére igen. Az ilyen készülékekre előre kidolgozott frekvenciatartományokat építenek be, amelyek különböző betegségek esetén segítenek visszaállítani szervezetünk egyensúlyát. Ilyen például a Nonstop Doctor készülék. 

Fontos! A Nonstop Doctor készülék hatásáról végzett kutatásokról, engedélyekről ide kattintva olvashat: http://nonstop-doctor.com/nonstop-doctor-keszulek/

A kezelések alkalmával nincs más dolgunk, mint kényelmesen elhelyezkedni, a terapeuta ránk helyezi a biorezonanciás érzékelőket, jeladókat majd megkezdődik a kezelés. A kezelés alatt nyugodtan relaxálhatunk, pihenhetünk.

A biorezonanciás eljárás egy komplex, személyre szabott terápiával együtt alkalmazva, kiegészítő terápiaként  tapasztalataink szerint növeli a gyógyulás esélyét allergiát, bőrbetegséget, immungyengeséget, szenvedélybetegségeket és daganatos megbetegedéseket egyaránt. Nagy segítség a fájdalomcsillapításban, méregtelenítésben és sok egyéb más krónikus betegségben szenvedőknek.

Nagy előnye, hogy természeténél fogva felhasználási területe igen sokrétű, és káros mellékhatása sincs. Csak arra tanítja meg a szervezetet, amit az valaha – egészséges korában – már tudott.

A cikket az alábbi oldalakon megjelent tartalmakból szemezgetve  és saját, rendelőnkben szerzett tapasztalataink alapján írtuk.

Szerzők és szerkesztők: Szőke-Rácz Lívia és Magyarosi Marianna

Forrás:http://www.vitalland.hu/biorezonancia
Forrás:http://alternativgyogymodok.hu/terapia/biorezonancia

0 hozzászólás

Szólj hozzá a bejegyzéshez!

A "Hozzászólás küldése" gombra kattintással elfogadod az Adatkezelési Tájékoztatót!
.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük