Lívia kiskönyve

Lívia kiskönyve

2990 Ft

Leírás

Szeretné tudni, mi a rák elleni harc 8 leghatékonyabb eszköze?

Mutassa meg a daganatoknak, hogy nem Ön az ideális gazdatest számukra! Tegye meg végre az igazán hatásos lépések egészsége védelmében!!!

Tudta Ön, hogy a rákos sejtek nem akarnak rosszat? Nem akarják megbetegíteni, elpusztítani a gazdatestet! Egyszerűen csak életben akarnak maradni, mint minden élő szervezet a Világegyetemben. Ön is meg akarja érteni, hogyan és miért alakulnak ki a daganatok?

Elege van az interneten terjengő számtalan csodadiétából és táplálkozási divatból? És szeretné végre tényleg megtudni, hogy hogyan segít a helyes táplálkozás az egészség megőrzésében és a daganatok leküzdésében?

Érdekli, hogy mely vitaminok és nyomelemek segítik a leginkább a daganatok elpusztítását?

Meg akarja tudni, hogyan segít az alvás a daganatok leküzdésében?

Kíváncsi arra, hogy melyek az igazi rizikófaktorok és hogyan tudja ezeket elkerülni, csökkenteni a hétköznapokban?

Ha szeretne végre azonnal alkalmazható, igazán hatásos gyakorlati információkat kapni a daganatos megbetegedések elleni küzdelemhez, akkor ezt a könyvet Rácz Lívia Önnek írta!

Semmi mellébeszélés, semmi körítés… Nem csodaszerek! Nem varázslatos és bizonytalan kimenetelű gyógymódok! Inkább rövid, közérthető, egyszerű, bárki számára alkalmazható tanácsok!

Csak a puszta tények és számtalan kutatáson és milliónyi tapasztalaton alapuló módszer, életviteli tanács, amelyekkel Ön is óriási előnyre tehet szert a rákkal szemben.

Itt az ideje végre Önnek is győztes csaták sorozatát vívnia a daganatokkal szemben! Mutassa meg a rákos sejteknek, hogy nem Ön az ideális gazdatest számukra! Nincs több idő a halogatásra! Tegye meg végre az igazán hatásos lépések egészsége védelmében!!!

Érdekelhetnek még…