Nonstop Doctor készülék 2018-08-28T11:05:48+00:00

Mi a csoda az a Nonstop Doctor készülék?

 

Nem csoda! A Nonstop Doctor készülék egy biorezonancia technológiával működő közérzetjavító eszköz. Nem orvostechnikai eszköz, tehát nem orvosi felhasználásra fejlesztették ki, hanem kifejezetten laikus felhasználóknak otthoni alkalmazásra.

Épp ezért nem alkalmas vizsgálatra és diagnózis felállítására.

 

Mire jó Nonstop Doctor készülék?

 

A Nonstop Doctor készüléket a Meggyógyulsz.com Egészségközpont szakemberei által elvégzett vizsgálat után összeállított terápia kiegészítő eszközeként alkalmazzuk azzal a céllal, hogy megtámogassuk a gyógyulási folyamatot. Ez az eszköz segít a diagnosztának hatékonyabbá tenni a terápiát, tartósabbá tenni a végeredményt.

Fontos! A készülék önmagában nem alkalmas gyógyításra.

Nonstop-Doctor kezelőkészülék

Nonstop-Doctor kezelőkészülék

Miért vagyunk meggyőződve arról, hogy tényleg segít? Milyen klinikai vizsgálatok támasztják alá a hatékonyságát?

Házi tesztelés

A Nonstop Doctor készüléket hosszasan teszteltük és vizsgáltuk hatékonyságát a Meggyógyulsz.com Egészségközpontban saját bőrünkön és a vállalkozó szellemű ismerőseink, barátaink, rokonaink panaszain, mielőtt forgalmazni kezdtük.
Fontos! A Nonstop Doctor készüléket csak az EU által elismert biztonságtechnikai mérések és az emberi szervezetre ártalmatlanná nyilvánítás után importálhattuk. Csak a vizsgálatokról kiállított igazolás felmutatásával kezdhettük tesztelését. Az elvégzett mérések műszaki dokumentációja megtekinthető a Meggyógyulsz.com Egészségközpontban. A mérés eredményességéről kiállított nyilatkozat itt a képen is megtekinthető. Eredeti formában a műszaki dokumentációval együtt elérhető.

Ukrán klinikai vizsgálatok

A házi tesztelésre az adott okot, hogy a fejlesztő csoport a kutatás során számos klinikai vizsgálatot végeztetett a fejlesztésnek otthont adó Ukrajnában. A kutatások eredményei meggyőztek minket és egyértelművé tették számunkra, hogy ez az eszköz segíteni fogja betegeink gyógyulását. Az ukrán klinikai vizsgálatokról szóló dokumentáció másolata bárki számára elérhető és megtekinthető a Meggyógyulsz.com Egészségközpontban.
A meggyőződésünket tovább erősítette az egyre gyarapodó saját tapasztalatunk és betegeink visszajelzései, mely szerint tényleg jobban gyógyulnak és tartósabb az eredménye azoknak a betegeknek, akik kiegészítik a javasolt terápiánkat a Nonstop Doctor készülék használatával.

Nyilatkozat

Nyilatkozat

A Medbiotech Hungary Kft. nyilatkozik arról, hogy minden szükséges biztonságtechnikai  vizsgálatot elvégeztetett a készülék EU-s forgalmazásához és minden EU-s előírásnak megfelel a készülék. A vizsgálatok eredeti jegyzőkönyveit a cég központjában (4024 Debrecen, Csapó u. 28. 2. em. 2.) munkanapokon 9-17 óra között személyesen bárki megtekintheti

Van Európai Unió által akkreditált klinikai vizsgálat a Nonstop Doctor gyógyhatásáról?

Nincs. A Diamed fejlesztő vállalat költségkeretét kimerítették az ukrán klinikai vizsgálatok, a Medbiotech Hungary Kft. pedig fiatal családi vállalkozás révén szintén nem rendelkezik több tízmillió forintos tőkével az EU által akkreditált intézményben végzendő vizsgálatok finanszírozására. Sajnos ez a terület az „óriások játszótere”, így a Nonstop Doctor készülék gyógyászati segédeszközzé avatása még várat magára.

Akkor tehát miért gondoljuk úgy, hogy minden magyar család hasznát venné a Nonstop Doctor készüléknek az egészségmegőrzésben és betegségek megelőzésében?

Csak a saját mérési eredményeink, a Nonstop Doctor készüléket használó pácienseink és saját személyes tapasztalataink állnak rendelkezésünkre az ukrán klinikai vizsgálatok eredményeinek megerősítésére. Bízunk benne, hogy valamilyen csoda folytán mielőbb anyagi lehetőségünk nyílik mindezt EU által akkreditált vizsgálatokkal is alátámasztani.

Ki és hol fejleszti, gyártja a Nonstop Doctor készüléket?

Fejlesztés

Az ukrán Dnyepropetrovszkban székelő Diamed vállalat kutatói fejlesztették ki a Nonstop Doctor készülék prototípusát, melyet Medbiotech Antiparazita készülék néven Ön most is megtalálhat az interneten. Ezt a prototípust fejlesztették tovább és alakították a Meggyógyulsz.com Egészségközpont pácienseinek igénye szerint. Azért kapott saját márkanevet az általunk forgalmazott Nonstop Doctor készülék, hogy véletlenül se tévesszék össze a prototípussal. Fontos, hogy a Nonstop Doctor készülék tényleg külön márka, nem csak a matricája, a neve más.

Gyártás

2016-tól a gyártás Magyarországon zajlik az ESTOM Infotech Kft. közreműködésével. Több évnyi megfeszített munka áll az mögött, hogy sikerült találnunk hazánkban egy olyan megbízható, professzionális gyártót, aki prémium minőségben képes előállítani az anyacég által kifejlesztett Nonstop Doctor készüléket. Olyan nemzetközi vállaltoknak gyárt eszközöket ez a debreceni cég, mint a Bosh. Ez is azt mutatja, hogy prémium kategóriás gyártástechnológiái felszereléssel és magasan képzett szakemberekkel rendelkeznek. Így a készülékek minősége, és a professzionális szerviz- szolgáltatás is biztosított.

A Nonstop Doctor tényleg különálló márka

Teljesen egyedi szolgáltatásrendszer és szervizháttér van a Nonstop Doctor mögött. A Medbiotech Antiparazita készülék néven más országokban, vagy használtcikk értékesítő oldalakon eladásra kínált eszközök esetében érdemes alaposan utánajárni, hogy a Medbiotech Hungary Kft-től, vagy közvetlenül a fejlesztő cégtől vásárolták-e az eszközt, ugyanis a fejlesztő cég nem biztosít olyan széles háttérszolgáltatást, mint a Medbiotech Hungary Kft. Ők sokkal inkább a kutatásra, fejlesztésre vannak berendezkedve. Örömmel adták át a forgalmazás kizárólagos jogát (két ország kivételével az egész EU-ban) cégünknek. Kis tételben gyártják ugyan a sajátmárkás eszközüket, de csak annyit értékesítenek, amelynek bevételéből fedezni tudják a kutatás költségeit.
Nem nyújtanak terápiás tanácsadást, garanciális szerviz- szolgáltatásokat, személyre szabott kivizsgálást, telefonos ügyfélszolgálatot, és más olyan támogatást, mely segíti Önt a készülék leghatékonyabb alkalmazásában. Az eredeti felhasználói kézikönyv is csak 5 oldalas volt és csak az ukrán klinikai szertifikációk kicsinyített másolatát, illetve egy rövid leírást tartalmazott, szemben az általunk forgalmazott több-tíz oldalas tájékoztató anyaggal.
Elképzelhető, hogy elsőre ugyanolyannak, és olcsóbbnak tűnik a másik eszköz, de a különbség nem csak a háttérszolgáltatásban van. A készülék programjaiban is mutatkozhatnak eltérések. Tehát hangsúlyozzuk, nem csupán névleges a különbség, a két márkanév alatt nem azonos termékek futnak. Csak a fejlesztő cég azonos. A Nonstop Doctor márkanéven futó eszköz tartalmában és a háttérszolgáltatásban is különbözik a külföldi piacokon és használtcikk értékesítő oldalakon fellelhető Medbiotech Antiparazita készüléktől. A két eszköz nem hatásában, hanem a fent említett dolgokban különbözik.

Mindenkinek segít a Nonstop Doctor készülék?

Mindenkinek segít a Nonstop Doctor készülék?

Sajnos nem. Vannak olyan előrehaladott betegségek és olyan mértékig károsodott szervek, szövetek, amelyeknek a helyreállításához a legkomplexebb, legszerteágazóbb terápia sem elegendő. És az is előfordult már a forgalmazás 5 éve alatt, hogy a páciens szervezete egyszerűen egyáltalán nem reagált az általunk összeállított, komplex terápiára, a Nonstop Doctor készülék bevetésének dacára sem.

Mi a biztosíték arra, hogy Önnek is segítőtársa lehet a Nonstop Doctor készülék?

Semmi! Épp ezért teremtünk lehetőséget Önnek arra, hogy ezt a kezelési módszert rendelőnkben kockázatmentesen kipróbálhassa. A rendelőnkben elvégzett, általunk felügyelt kezelésekre pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Önnek nem kell amiatt aggódnia, hogy az Ön terápiájában esetleg nem válik be a Nonstop Doctor készülék. Ha a kezelések során azt tapasztaljuk, hogy az Ön gyógyulását nem segíti a biorezonanciás kezelés, akkor minden további kötelezettség nélkül visszatérítjük a kezelések árát és Ön azonnal más terápiás módszerre fordíthatja a visszakapott összeget.*

*A pénz visszafizetési garancia természetesen csak a Meggyógyulsz.com Egészségközpontban végzett kezelésekre vonatkozik, hisz csak azt tudjuk felügyelni és ellenőrizni, hogy tényleg megtörtént-e a kezelés és rendeltetésszerűen volt-e alkalmazva az eszköz.

Hogyan kell használni a Nonstop Doctor készüléket?

Rácz Lívia elárulja Önnek az 5 perces videóból!

Használata rendkívül egyszerű!

 

A Nonstop Doctor készüléket, úgy lett megalkotva, hogy még egy gyermek is játék könnyedséggel tudja használni. Nincsenek felesleges gombok és elektródák. Kizárólag Prémium kivitelezés és letisztult felhasználóbarát kezelhetőség.

Vélemények rólunk

Nálunk nem kitalált sztorikat olvashat, minden sor mögött valós személy bújik meg. Sokan nevüket és arcukat vállava örömmel osztják meg Önnel tapasztalataikat.

Újfalvi Csaba

Itesné Marika

Ízületi problémával fordultam a doktornőhöz. Fájt a kezem, az ujjam a térdem, úgy hogy nem tudtam talpra állni, de most már megy. Csak a kezelések hatására már egy 70%-os javulás van, szűk fél év alatt.
Váradi Géza
Nagyon erős fejfájás gyötört, ami mint később kiderült, tüneti fejfájás volt és a helytelen táplálkozásom okozta. A Nonstop Doctor készülékkel naponta helyileg kezeltem a gyomromat és a fejemet is. A fejfájás már egy kezelés után megszűnt, illetve 3 hét alatt a gyomorpanaszok is elmúltak.
Bakos Renáta
32 éves vagyok. 2011 márciusában kerestem fel a Doktornőt, másfél éve folyamatosan visszatérő hüvelygomba miatt. A doktornő kiderítette, hogy 7 féle candida és egyéb más gombák is vannak a szervezetemben. A kezeléseknek köszönhetően a candida és a többi parazita is eltűnt a szervezetemből.

Molnárné Szabó Anikó
2 évvel ezelőtt HPV vírus pozitivitás és méhnyak seb miatt nőgyógyászati beavatkozáson estem át. Rendszeresen járok félévente szűrésre, sajnos a probléma kiújult és radikális műtétet javasolt a kezelőorvosom. Nem tudtam elfogadni ezt a lehetőséget. Más megoldást kerestem. Mivel már korábban is ismertem Kacsó doktornő módszerét, hozzá fordultam tanácsért. A javaslatai és kezelési módszere segítségével 1 hónap alatt panasz, tünet és vírusmentessé váltam. A nőgyógyász kezelőorvosom azt mondta nem lát okot az újabb műtétre. Nagyon boldog vagyok!
B. Judit
Tavasszal egy nagyon csúnya megfázásom volt, amit ráadásul egy mandulagyulladás is kísért. Hiába szedtem a gyógyszereket, nem sikerült enyhíteni a tüneteket. De a Nonstop-Doctor készülékkel sikerült kiirtani a vírusokat és a gyulladást is csökkentette, pár nap alatt teljesen rendbe jöttem. Azóta minden héten bekapcsolom az immunrendszer erősítő és megelőző programot, hogy ne kelljen aggódnom a betegség miatt. Ráadásul antibiotikumot sem kellett szednem, pedig eddig sosem úsztam meg anélkül, így az amúgy is meggyengült immunrendszerem is felerősödött.
Lőrinc Anita

32 év Orvosi Tapasztalat

Több mint 4500 Páciens

100% Diszkréció

Bátran tegye fel kérdéseit!

Konzultáljon tanácsadónkkal, szakorvosunkkal!

  • Írja be a nevét és telefonszámát és Henrietta Kolléganőnk visszahívja.
  • Megválaszolja az esetleges kérdéseit

vagy

 

Hívjon minket Telefonon: + 36 20 279 1476

Ne habozzon, kérjen visszahívást még még Ma! Henrietta már várja a hívását!

Ráski Henrietta